Selam yine herşeye maydanoz olan ben!

her zaman ikinci olarak başlamak iyidir.çünkü ortada (eğer adamın eli olmayacak kadar kötü değilse)kart vardır.işte efektler burada işe yaramaya başlar. Ben diğer arkadaşın anlattığı gibi can puanlarını sıfırlayacak stratejiler değil sizi iyi konuma getirebilecek stratejiler sunacağım.elimde olduğunda işe yarayacak kartları köşeli parantez ([]) içine aldım.Kart isimlerine blackwing kısmını eklemiyeceğim ve isimler elimi söylerken dışında kısaltacağım.
{senaryo:Adam en güçlü canavarını oynamıştır ne yapacağınızı bilmiyorsunuzdur.}
yöntem 1:Eğer elim tam istediğim gibi gelmişse[Shura the blue flame,Gale the whirlwind ve/yada bora the spear,black whirlwind] black whirlwind(continuous spell) oynanır. shura the blue flame çağırılır. büyü kartımızın efektiyle elimize bir gale daha alınır. spear ve iki gale'a özel çağrı yapılır. gale'ların efektiyle güçlü canavarın atk'sini çeyreğe düşürürüm(bir gale ile yarıya düşürürüm sonra diğeriyle de). shura ile saldırırım shura'nın efektiyle savaş etabında bir -1500atk bir canavara özel çağrı yaparım ve hepsiyle saldırırım.Ben 1400 atklı Kault the moon shadow'u çağırırım.1300+1300+1400+1700+1800=7500 shura ile canavarın atk'si arasındaki fark 500 oldu diyelim 7500-500 7000 damage .Ayrıca savaş etabından sonraki 2. ana etaptada gale 3lw tuner olduğu için 4lw olan shura yada spear ile uydurula bilir.Ve "THIS IS ACE OF MY DECK!SYNCHRO SUMMON BLACKWING ARMOR MASTER!!".bir tane daha gale ve bir tane de lw 4 canavar olucak onlada aynı şekilde çağırılabilir yada lw 3 olan moon shadow la uydurularak BLACKWING ARMED WING çağırılabilir.
yöntem 2:Her zaman şans bizden yana değil okadar güzel el olmayada bilir tabi.elimizde [bora the spear,gale the whirlwind] var.birisini çağırıp diğerine özel çağrı yaparız.sonra yine blacwing armor master'a syncro summon yaparız. o savaşla yok olmaz ve o karttan alınan savaş hasarı 0 olur. ve saldırırsa saldırılan canavara bir wedge counter koyar. sonraki tur wedge counterı kaldırıp atk'sini 0 yapar sonra saldırırız yok olur başımızı dertten kurtarırız.