Yugioh Forumları

AnasayfaKapıTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

Deck tavsiyeleri....

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
yugialp
Admin

MesajKonu: Deck tavsiyeleri....   Perş. Ağus. 20, 2009 2:02 pm

Arkadaşlar aramızdan eminim içimizden birkaçının maruzatı veya sorun yaşadığı bişeyler vardır.Hatta ben bile arada sorunlar yaşıyorum.Burada tüm üyelerin birbirine deck tavsiyesi vermesi için bu konuyu açıyorum cheers .Hayırlı uğurlu olsun.
Kullanıcı profilini gör http://www.yugiohlive.com
jadensyrus

MesajKonu: Geri: Deck tavsiyeleri....   Paz Mart 14, 2010 1:03 pm

niye bişi yazmadınız alın ben yazıyorum(herşeye maydanoz olmasam iyi olacak aslında ama...)

Benim en sevdiğim deste BLACKWING destesidir. 5D's te Crow adlı karakter kullanır. bazı special summon yapılan kartları vardır(blackwing bora the spear,blackwing gale the whirlwind gibi) efektleri çok iyidir.Mesela bi tanesi saldırıp canavar yok ederse bir blackwing canavarına special summon yapabilirsiniz yada örnek verdiğim gale the whirlwind rakibinizin bi canavarının atack'ını yarıya düşürür birinin efekti bir black wing'e tüm blackwing lerin toplam atkını verir ve otur sadedece seçilen canavar saldırı bora the spear gibi bişey seçeseniz ve rakibinizde savunma pozisyonunda canavar varsa damage verir (bora the spear'ın efekti) yada direct atk yapabileni seçer direct damage verebilirsiniz. gibi bi çok strateji var strateji bölümüne de yazacam zaten hepsini.
Kullanıcı profilini gör http://www.yokesland.tr.gg

Deck tavsiyeleri....

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» fusion deck (jtp)
» fusion deck (jtp)
» Anime Tavsiyeleri
» Shoujo Manga Tavsiyeleri
» Thunder King Beatdown Deck